Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00

Vakverdeling en strak pleisterwerk

Stucwerk buitengevels spelen een cruciale rol bij het behoud van historische architectuur, zoals te zien is in de wijk Delfshaven te Rotterdam. Hier werden oude gevels met zorg nagemaakt op nieuwe constructies, zodat het historische aangezicht van de wijk behouden bleef.

Op de foto’s kun je zien hoe de vakverdeling op de rechterzijde van de gevel is toegepast. Deze methode, waarbij strak gestuukte vensterbanken werden gecreëerd, draagt bij aan de authentieke uitstraling van de gevel. Het strakke pleisterwerk zorgt voor een naadloze afwerking en geeft de gevel een moderne touch.

Ornamenten: De Finishing Touch

De ornamenten op de nieuwe gevel zijn met behulp van mallen van de oude gevel opnieuw aangebracht. Deze unieke elementen versterken de historische uitstraling van de gevel en zorgen voor een indrukwekkend eindresultaat.

Een stucwerk buitengevel is dus niet alleen een kwestie van onderhoud, maar ook van behoud. Het is een manier om de geschiedenis te eren, terwijl we tegelijkertijd vooruit kijken naar de toekomst. Dus, als je geïnteresseerd bent in het behoud van de historische uitstraling van je woning, Aarzel dan niet en neem contact op met ons. wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en helpen je graag verder.

Professioneel uw vakverdeling en strak pleisterwerk

Heeft u interesse in een stukadoor die voor u vakverdeling en strak pleisterwerk kan verzorgen of een andere manier om uw muren of plafonds een nieuwe look te geven, vraag dan een offerte aan.

  tekst

  Adres

  Tafelberg 3, 3328 SN Dordrecht

  Telefoon

  06 171 740 00

  Email

  rvandertoolen@gmail.com

  Call Now Button