Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00

Spachtelputz buitengevel

Spachtelputz voor binnenshuis gebruik is bij velen al een bekende wandafwerking. Het is echter zo dat deze afwerking ook buitenshuis toegepast kan worden als verfraaiing van uw gevel.

Spachtelputz is een sierpleister op kunststof basis met een kleurvastheid en een waterdamp doorlatend vermogen. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm).De marmerkorrels in de Spachtelputz zijn verkrijgbaar in drie groottes: 1 mm, 1,5 mm en 2 mm.

Spachtelputz kan worden aangebracht in iedere gewenste kleur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. De kleurkeuze is heel uitgebreid en eenmaal opgebracht is de pleister kleurvast en scheurt of beschadigt nauwelijks. De fraaie, rustieke en tijdloze uitstraling van Spachtelputz maakt deze sierpleister geschikt voor elke gevel. Van klassiek tot modern, van trendy tot landelijk.

Boenvast

Spachtelputz is behalve stootvast ook boenvast. Dit betekent dat als de gestuukte muur vuil is geworden, het eenvoudig gereinigd kan worden met een borstel en lauwwarm water.

AA+ van der Toolen Stukadoorsbedrijf kent de mogelijkheden en werkt met Spachtelputz van de beste kwaliteitsmerken.

Professioneel uw spachtelputz op de buitengevel

Heeft u interesse in een stukadoor die voor u spachtelputz op de buitengevel kan verzorgen of een andere manier om uw muren of plafonds een nieuwe look te geven, vraag dan een offerte aan.

  tekst

  Adres

  Tafelberg 3, 3328 SN Dordrecht

  Telefoon

  06 171 740 00

  Email

  rvandertoolen@gmail.com

  Call Now Button