Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00

Ontdek de voordelen van spachtelputz; korreldiktes, verschillende kleuren en reinigbaarheid

Spachtelputz is de ideale oplossing voor een huishouden waar een harde wandafwerking gewenst is. Deze kras- en stootvaste afwerking geeft je wanden een decoratieve en moderne look. Het is de perfecte basis voor een strak en eigentijds interieur.

Kies jouw perfecte korreldikte

Spachtelputz is leverbaar in verschillende korreldiktes, elk met zijn eigen unieke uitstraling. Of je nu gaat voor een subtiele of juist meer uitgesproken textuur, er is altijd een korreldikte die bij jouw stijl past.

Speel met kleur

Spachtelputz is beschikbaar in alle denkbare kleuren. Of je nu houdt van neutrale tinten of juist een opvallende kleur wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. We helpen je graag bij het kiezen van de kleur die het beste bij jouw interieur past.

Reinigbaar en praktisch

Nog een groot voordeel van Spachtelputz: het is ontzettend reinigbaar. Een glas wijn omgestoten, vieze vingers of moddervlekken op je mooie wanden? Geen probleem! Met speciale reinigingsproducten verdwijnen vlekken als sneeuw voor de zon.

Ontdek zelf de voordelen van Spachtelputz en geef je interieur een upgrade!

Professioneel uw spachtelputz aanbrengen

Heeft u interesse in een stukadoor die voor u spachtelputz kan verzorgen of een andere manier om uw muren of plafonds een nieuwe look te geven, vraag dan een offerte aan.

  tekst

  Adres

  Tafelberg 3, 3328 SN Dordrecht

  Telefoon

  06 171 740 00

  Email

  rvandertoolen@gmail.com

  Call Now Button