Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00

Lijsten en ornamenten; populairder dan ooit

Lijsten en ornamenten zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Of je nu een modern of klassiek huis hebt, deze elementen voegen altijd iets speciaals toe. Ze zijn populairder dan ooit en dat is niet zonder reden. Ze geven je huis een unieke uitstraling en laten je persoonlijkheid zien.

Kooflijsten; de finishing touch

Heb je ooit gedacht aan kooflijsten? Deze lijsten zijn een subtiele manier om een ruimte extra karakter te geven. Ze worden vaak gebruikt om de overgang tussen muur en plafond te versieren en vormen de perfecte finishing touch voor elke kamer.

Perklijsten; een vleugje elegantie

Of wat dacht je van perklijsten? Deze lijsten worden op muren of plafonds aangebracht en voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, dus er is altijd wel een perklijst die bij je past.

Ben je klaar om je huis naar een hoger niveau te tillen? AA+ van der Toolen Stukadoorsbedrijf staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. We geven je graag advies en helpen je bij het vinden van de perfecte lijsten en ornamenten voor jouw woning.

Professioneel uw lijsten en ornamenten aanbrengen

Heeft u interesse in een stukadoor die voor u lijsten en ornamenten kan verzorgen of een andere manier om uw muren of plafonds een nieuwe look te geven, vraag dan een offerte aan.

Restauratie Lijsten en ornamenten

  tekst

  Adres

  Tafelberg 3, 3328 SN Dordrecht

  Telefoon

  06 171 740 00

  Email

  rvandertoolen@gmail.com

  Call Now Button