Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00

ACTIE!

 

Actie bij aa+ stukadoor

Onze actie: Indien u besluit het complete pakket af te nemen (stuken én latex-spuiten) verzorgen wij geheel kosteloos droogapparatuur. Dit heeft voor u niet alleen een financieel voordeel; een bijkomend voordeel is dat droogapparatuur de droogtijd aanzienlijk verkort waardoor de gemaakte planning vrijwel altijd gehaald wordt en het project volgens de gemaakte afspraken opgeleverd kan worden.

Burenvoordeel!

Uw nieuwbouwwoning- of appartement wordt meestal per blok of woonlaag opgeleverd. Alle bewoners starten vaak tegelijkertijd aan het afwerken van hun woning. Hierdoor is de kans erg groot dat uw buren, net als u, op zoek zijn naar een vakman voor het afwerken van de wanden en plafonds met stucwerk en latex en/of airless-spuitwerkzaamheden.

Indien u samen met uw buren besluit door AA+ van der Toolen Stukadoorsbedrijf deze werkzaamheden te laten uitvoeren kan dit u een korting van honderden, of soms zelfs, duizenden euro’s opleveren (afhankelijk van welke werkzaamheden en het aantal m2’s wordt deze korting berekend).

Bel gerust en vraag naar deze voordelen.

bouwdroger wikipedia

actie. gratis bouwdroger aaplus stukadoor

  tekst

  Adres

  Tafelberg 3, 3328 SN Dordrecht

  Telefoon

  06 171 740 00

  Email

  rvandertoolen@gmail.com

  Call Now Button