Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00 

Light room with leather sofa and decoration room on empty dark green wall background.3d rendering
mock up poster frame in modern interior background, living room, Scandinavian style, Generative AI illustration
modern-styled-entryway

Over ons

AA+ van der Toolen is een klein bedrijf gerund door Rinaldi van der Toolen, een zeer ervaren en gedreven professional die, veelal samen met zijn vader, door de jaren heen al voor veel zeer tevreden klanten heeft gezorgd. Samen staan zij garant voor meer dan 70 jaar ervaring.

Vooral onze persoonlijke aanpak wordt door onze klanten als heel prettig ervaren. Altijd een eerste kennismaking middels een telefoongesprek waar u direct al uw wensen kunt bespreken waarna snel een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte volgt.

U kunt erop vertrouwen dat u altijd een persoonlijk maar vooral eerlijk advies krijgt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld oplevering en tijdsplanning, ontwerp, uitvoering en afwerking. Afspraken zullen worden nagekomen, u krijgt garantie op alle werkzaamheden en producten en er kan ruimte gemaakt worden voor spoedopdrachten. Vooruit betalen of aanbetalingen vragen is niet onze stijl, pas als alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn afgerond sturen wij u een factuur.

Wij leveren o.a. de volgende producten en diensten:

Sauswerk d.m.v. Airlestechniek zonder strepen of sinaasappeleffect.

Spiegelglad stukwerk (pleister werk)

Latexwerk sausen (rollen)

Betonlook

Spachtelpoets (extrafijn tot grof in alle kleuren)

Behangklaar (pleisterwerk)

Lijstwerk en ornamenten

Spachtelputz ( diverse kleuren)

Schuurwerk

Raapwerk (Dikke pleisterlaag)

Gips platen afwerken (plafond en wanden)

Restauratiewerk

Stukwerk voor buitengevels

Een helder keurmerk

AA+ van der Toolen draagt het keurmerk ‘Kwaliteits vakman’. Werken met dit keurmerk biedt zowel de klant als de vakman zekerheid.

Chris
Chris
2024-05-08
Wij zijn enorm tevreden over Rinaldi en zijn team. De kwaliteit van het stucwerk is uitmuntend. Alles word tot in detail nagekeken en zonodig gecorrigeerd. Naast het stucen houden ze omgeving goed schoon, zijn ze erg behulpzaam en denken ze met de klant mee. Wij zouden AA+ stukadoors aan iedereen aanbevelen, en als we zelf ooit nog een stukadoor nodig hebben dan weten wij al wie we gaan bellen.
Jeroen Borsje
Jeroen Borsje
2023-12-20
Zojuist is Rinaldi klaar met het stucen van de hele benede verdieping in mijn huis. Ontzettend strak en netjes geworden, we zijn enorm blij met het eindresultaat. We raden hem zeker aan!
Judith Alblas
Judith Alblas
2023-12-04
Goede communicatie. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Super strakke wand. Zeer tevreden.
W Wildeman
W Wildeman
2023-11-13
We hebben de plafonds van onze hele nieuwbouw woning laten stucen en spuiten door Rinaldi. We hebben al vroeg in het jaar een offerte op laten maken. Vanaf het begin was de communicatie heel duidelijk en gaf het direct een goed gevoel. We hebben daardoor ook niet hoeven twijfelen over de opdracht. Er is echt vakwerk afgeleverd!! Ik heb Rinaldi en z'n vader ervaren als zeer vakkundig, meedenkend en ook flexibel. Echt een aanrader!
rinaldo v d velde
rinaldo v d velde
2023-10-13
Supergoed en netjes stucwerk afgeleverd Zeer vriendelijk bedrijf en keurig op tijd
Arina Schoonbeek
Arina Schoonbeek
2023-09-26
Echt super in alle opzichten! Hele prettige en snelle communicatie, geweldige service (zelfs meer dan nodig was geweest) en een top eindresultaat! Ik gun iedereen stukadoors zoals Rinaldi en Aad!
W.J.M. Dusseldorp
W.J.M. Dusseldorp
2023-09-13
Prima werk geleverd. Komen de afspraken na. Ben zeer tevreden over dit stukadoorsbedrijf.
Jesse Sijssens
Jesse Sijssens
2023-08-08
Super ervaring met AA+ van der Toolen. Rinaldi heeft ons hele huis gestuct + latex gespoten inclusief de plafonds. Enorm strak eindresultaat met uitstekende service.
Joyce van Geldere
Joyce van Geldere
2023-06-27
We zijn zeer tevreden over Rinaldi en zijn vader. Ze hebben de muren in onze woonkamer en hal vakkundig gestuukt en geverfd/gespoten. Ze begonnen stipt om 07.00 en waren harde werkers. Verder werkten ze zeer netjes, iedere dag ruimden ze keurig op. Voor een volgende klus vragen we ze zeker weer!

Bewonder ons werk

Projecten die wij met trots hebben uitgevoerd

Marc Van Zeijl

Opdracht: Herstel en stucwerkzaamheden plus aanbrengen kooflijsten Rinaldi en zijn vader hebben ons rijksmonument prachtig

Lees verder

John de vos

Opdracht: Complete woning stuken en airless spuitwerk Zoek je een stukadoorsbedrijf? Niet verder zoeken –

Lees verder