Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00 

Lijsten en ornamenten restauratie; ontdek de mogelijkheden

Lijsten en ornamenten restaureren is een vak apart. Het vereist specifieke vaardigheden en een oog voor detail om de oude glorie van deze prachtige decoratieve elementen te herstellen. Of je nu een beschadigd ornament in je woonkamer hebt of een oude lijst die nieuw leven ingeblazen moet worden, wij kunnen je helpen.

Wat houdt restauratie in?

Restauratie gaat verder dan alleen het herstellen van scheuren. Het gaat om het in ere herstellen van het oorspronkelijke ontwerp, of dat nu een plafondlijst, een ornament of een stuk stucwerk is. Dit doen we door traditionele technieken toe te passen, zowel voor binnen- als buitenwerk.

Verschillende prijsklassen per restauratie

We begrijpen dat iedereen een ander budget heeft. Daarom bieden we verschillende prijsklassen aan voor onze restauratiewerkzaamheden. Het maakt niet uit of je een klein project hebt of een groot, we vinden altijd een oplossing die bij je past.

Waarom kiezen voor ons?

Wij hebben een enorme passie voor het restaureren van lijsten en ornamenten. We zien elk project als een uniek kunstwerk dat het verdient om met respect en aandacht behandeld te worden. Bovendien geloven we in transparantie en eerlijke prijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Ben je geïnteresseerd in het laten restaureren van je lijsten en ornamenten? Neem dan contact met ons op. We komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat te geven.

Met onze hulp kan je woning weer stralen als vanouds!

Professioneel uw lijsten en ornamenten restaureren

Heeft u interesse in een stukadoor die voor u lijsten en ornamenten kan restaureren of een andere manier om uw muren of plafonds een nieuwe look te geven, vraag dan een offerte aan.

Restauratie Lijsten en ornamenten