Stukadoor Ridderkerk

Stukadoorswerk voor binnen en buiten

Bij stukadoorsbedrijf AA+ van der Toolen bent u aan het juiste adres voor een muur of plafond dat op professionele wijze bewerkt wordt. Wij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld sauswerk. Dit doen wij met behulp van de zogeheten Airles techniek, waardoor er geen strepen of sinaasappeleffect optreden. Maar we kunnen ook uw wand afwerken in de nieuwe betonlook, een moderne trend die momenteel erg populair is. Bent u dan ook op zoek naar een stukadoor in Ridderkerk, dan weet u bij ons zeker dat u een muur krijgt waar u nog lange tijd plezier aan gaat beleven!

De nieuwe betonlook

Wist u dat ons stukadoorsbedrijf in Ridderkerk ook de nieuwe betonlook door kan voeren? De betonlook is de trend van dit moment. Het is een manier van bewerken van wanden die meerdere voordelen met zich meebrengt. Niet alleen ziet het er mooi uit, maar het is ook werkwijze waarbij de wand keihard wordt. Dit zorgt ervoor dat deze minder gevoelig is voor beschadigingen. Daarnaast maken schimmels en bacteriën geen kans bij onze betonlook muur, en is hij ook nog eens geheel kleurvast. De betonlook is een pleistersoort die ook wel microbeton wordt genoemd. Het mooie aan deze methode is dat je er allemaal verschillende soorten effecten en kleuren mee kunt bewerkstelligen.

Professioneel stukadoorsbedrijf in Ridderkerk

Misschien denkt u dat stukadoorswerk alleen bedoeld is voor binnen, maar wij kunnen ook buitenshuis voor u aan de slag. Als uw gevel er niet meer zo fris uitziet, dan knapt deze enorm op van een bewerking met spachtelputz. Uw huis zal er meer geheel als nieuw uitzien! Maar we kunnen ook een gepleisterde plint aanbrengen, een mooi decoratief element dat bijdraagt aan het aanzien van uw huis. U ziet, bij deze stukadoor in Ridderkerk zijn er mogelijkheden genoeg. Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte aan wilt vragen!

© Copyright - AA+ Van der Toolen, alle rechten voorbehouden.
Bel nu.....