Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00

Vergroot de uitstraling van je interieur met schuurwerk

Schuurwerk, een speciale techniek waarbij gips wordt aangebracht op de wanden of plafonds, kan een prachtige uitstraling geven aan je stucwerk. Het zorgt voor een unieke afwerking, waarbij de ‘slagen’ in de eindafwerking een bijzondere en opvallende look creëren.

Schaduw slagen of wildverband; wat is het verschil?

Er zijn twee manieren om schuurwerk te verwerken: door schaduw slagen of door wildverband. Beide technieken hebben een ander effect en geven je interieur een uniek karakter. Echter, schuurwerk is niet de sterkste afwerking. Het is daarom minder geschikt voor gezinnen met kinderen.

Vochtregulerend schuurwerk voor een gezond binnenklimaat

Een groot voordeel van schuurwerk is de vochtregulerende werking. Het helpt om de vochthuishouding in je woning perfect te regelen. Dit is vooral een pluspunt voor ruimtes zoals badkamers, waar een goede vochtregulatie essentieel is.

Echter, als je besluit om het schuurwerk te sausen, gaat een groot deel van de unieke ‘slagen’ verloren. Het is dus een keuze die je weloverwogen moet maken. Maar één ding is zeker: met schuurwerk geef je jouw interieur een prachtig en uniek uiterlijk!

Professioneel uw schuurwerk aanbrengen

Heeft u interesse in een stukadoor die voor u schuurwerk kan verzorgen of een andere manier om uw muren of plafonds een nieuwe look te geven, vraag dan een offerte aan.

  tekst

  Adres

  Tafelberg 3, 3328 SN Dordrecht

  Telefoon

  06 171 740 00

  Email

  rvandertoolen@gmail.com

  Call Now Button