Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00

Buitengevels

In Nederland zie je misschien niet zo vaak gestuukte buitengevels als in andere Europese landen zoals Duitsland, Italië of Spanje. Maar als je goed oplet, kom je ze zeker tegen. Vooral in oude dorps- en stadskernen kun je genieten van prachtige gestuukte plinten en gevels met een bijzondere vakverdeling. Dit zijn grotere blokken met een V-groef, vaak terug te vinden bij boerderijen.

De voordelen van stucwerk buitengevels

Stucwerk buitengevels worden afgewerkt met cement gebonden producten of traditioneel, met alleen zand en cement. Deze materialen zijn perfect bestand tegen de weersinvloeden. Bovendien geeft het je huis een unieke en aantrekkelijke uitstraling.

Onderhoud van gestuukte buitengevels

Het is wel aan te raden om het stucwerk nadien te laten schilderen. Dit voorkomt verkleuring en maakt schoonmaken en onderhoud van de gevel een stuk eenvoudiger.

Stucwerk buitengevels kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je huis. Het is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Het draagt bij aan de bescherming van je huis tegen weersinvloeden en zorgt voor een unieke uitstraling.

Wil je meer weten over stucwerk buitengevels? Of ben je al overtuigd en wil je jouw huis ook deze unieke uitstraling geven? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en helpen je graag verder.

Professioneel uw buitengevel stukadoren

Heeft u interesse in een stukadoor die voor u buitengevels kan verzorgen of een andere manier om uw muren of plafonds een nieuwe look te geven, vraag dan een offerte aan.

  tekst

  Adres

  Tafelberg 3, 3328 SN Dordrecht

  Telefoon

  06 171 740 00

  Email

  rvandertoolen@gmail.com

  Call Now Button