Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00

Een professionele stukadoor in Krimpen ad Lek

Onze ervaring, expertise en efficiënte aanpak hebben ervoor gezorgd dat we een gevestigde en vertrouwde naam zijn geworden met een reputatie voor een hoffelijke, professionele service. We Stukadoren elk aspect van particulieren woningen en commerciële panden, zowel interieur en exterieur. Zowel plafonds op een frameconstructie tot het glad maken van een muur of een complete huis met ruwe uitzetting.

AAplusstukadoors zijn een lang gevestigd stukadoorsbedrijf gevestigd in Krimpen ad Lek en dekt zo ongeveer heel zuid-holland en een groot gebied van Noord-Brabant en biedt professionele stukadoorswerk voor particuliere en commerciële klanten. Eigenaar, Rinaldi van der Toolen heeft meer dan 15 jaar ervaring en het stukadoorsbedrijf wat voorheen door Van der Toolen senior werd gevoerd bestaat al meer dan 60 Jaar.. Het belangrijkste expertisegebied ligt in traditionele en sierornamenten, plafonds en kroonlijst, oude plafond / muren opnieuw stukadoren, Alle andere aspecten van gipswerk worden ondernomen, zoals cementdier, ruwe uitgang en droge voering. We willen altijd voldoen aan uw individuele vereisten en budgetten.

AAplus stukadoors uit de omgeving van Krimpen ad Lek zijn trots op het leveren van een zeer hoge standaard van vakmanschap. Neem telefonisch of e -mail contact met ons op om uw vereisten gedetailleerd te bespreken. Alle vragen zijn welkom en referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

stukadoor krimpen ad lek
Aaplusstukadoor.nl AAPlusstukadoor.nl is actief in onder andere de volgende plaatsen:
Rotterdam Rotterdam
Den Haag Den Haag
Dordrecht Dordrecht
Breda Breda
Voor meer informatie gaat u naar onze contactpagina contactpagina

  tekst

  Adres

  Tafelberg 3, 3328 SN Dordrecht

  Telefoon

  06 171 740 00

  Email

  rvandertoolen@gmail.com

  Call Now Button