Stucadoor Ridderkerk

De vele mogelijkheden van stucadoorswerk

Als muren op professionele wijze moeten worden bewerkt, dan worden hier vaak stucadoorsbedrijven voor ingezet. AA+ van der Tooren is zo’n bedrijf dat er heel vakkundig voor kan zorgen dat uw muren of plafonds er perfect uitzien, en er weer een flinke tijd tegenaan kunnen. Schakelt u ons zodoende in als u voor uw huis of bedrijf een mooie, nieuwe laag over uw muren heen wilt hebben. Wij hebben daarbij alle mogelijkheden tot onze beschikking om dit niet alleen professioneel, maar ook stijlvol te doen. Wat te denken bijvoorbeeld van de trendy nieuwe betonlook? Of een mooie buitenmuur die met spachtelputz is bewerkt? Bij ons zijn de mogelijkheden legio.

Snel op weg naar een nieuwe muur

Op zoek naar een stucadoorsbedrijf in Ridderkerk? Wij zijn als stucadoor in Ridderkerk actief, en leveren hier de hoogst mogelijke kwaliteit. Maar ook designtechnisch leveren wij vakwerk af. De betonlook is een van onze specialiteiten. Deze look is niet alleen heerlijk strak en trendy, maar heeft ook nog meerdere andere voordelen. Zo kunt u ervan uit gaan dat u niet snel beschadigingen zult krijgen aan een dergelijke muur, aangezien deze bijzonder hard wordt. Ook is de muur niet gevoelig voor schimmels en bacteriën en is het materiaal geheel kleurvast.

Stucadoorsbedrijf in Ridderkerk

Een andere trend van dit moment is het aanbrengen van lijsten en ornamenten. Ook deze kunnen wij in meerdere soorten en maten aan u leveren. En wat dacht u ervan om uw buitenmuur te laten bewerken met spachtelputz? Dit ziet er niet alleen maar heel mooi uit, het is ook nog eens een manier om uw gevel te bewerken die lang meegaat. Meer vragen over wat wij als stucadoor in Ridderkerk allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we de mogelijkheden die we te bieden hebben en kunnen we u een prijsopgave opsturen.

© Copyright - AA+ Van der Toolen, alle rechten voorbehouden.
Bel nu.....