Stukadoor Dordrecht | Vragen of prijs opvragen? Bel ons direct op 06 171 740 00

Stucadoorsbedrijf met meestervaklieden  – welkom bij AAPlus stukadoor in Dordrecht.

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Niet alleen eenvoudig stucadoorswerk, maar ook het verfraaien van plafonds en muren.

We hopen dat je alles vindt wat je nodig hebt. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle soorten stucwerk. Van de restauratie en reconstructie van oude stucgevels en renovatie van stucplafonds, tot de volledige herinrichting van gevels en interieurs, als bijzonder accent bij nieuwbouw, tot de individuele productie van kolommen, ornamenten en lijsten.

Wij brengen uw bestaand stucwerk met behulp van historische ambachtstechnieken weer tot zijn volle potentieel. Of het nu gaat om een reconstructie in een oud gebouw of als spannend contrast in de context van moderne architectuur. Ook creëren wij uitgekiende bijzondere oplossingen, zoals sfeergewelven en koepels, in de traditionele Bouw.

Historische gebouwen verlevendigen onze omgeving met een verscheidenheid aan vormen en kleuren die volgens de huidige normen niet haalbaar zijn. Wij hebben het tot onze missie gemaakt om dit culturele erfgoed te behouden en te herstellen.

Maar ook de individuele, professionele ruimte- en gevelinrichting, niet alleen in de klassieke maar ook in moderne ruimtes, is belangrijk – uiteraard van meesterhand, want stucwerk vereist creatieve vaardigheden, ervaring en bijzonder vakmanschap.

Dordrecht stukadoor
Aaplusstukadoor.nl AAPlusstukadoor.nl is actief in onder andere de volgende plaatsen:
Rotterdam Rotterdam
Den Haag Den Haag
Dordrecht Dordrecht
Breda Breda
Voor meer informatie gaat u naar onze contactpagina contactpagina

  tekst

  Adres

  Tafelberg 3, 3328 SN Dordrecht

  Telefoon

  06 171 740 00

  Email

  rvandertoolen@gmail.com

  Call Now Button