Stucadoor Dordrecht

Hoge kwaliteits stucadoorswerk in Dordrecht en omgeving

Als u een vakman inschakelt om stucadoorswerk uit te voeren, dan gaat u ervan uit dat dit ook op professionele wijze gebeurt. Uw muren en plafonds zijn een belangrijk onderdeel van uw huis, waar u graag naar wilt kunnen kijken zonder u te storen aan oneffenheden. Voor een stucadoor in Dordrecht bent u bij stukadoorsbedrijf AA+ van der Toolen aan het juiste adres. Ons kleinschalige bedrijf bestaat uit louter vakmensen, die precies weten hoe je een muur of plafond op de beste manier bewerkt. We zijn gespecialiseerd in elke vorm van stucadoorswerk dat u maar kunt bedenken. Op zoek naar een stucadoorsbedrijf in Dordrecht? Met ons heeft u de juiste vakman gevonden.

Een professionele stucadoor in Dordrecht

U kunt ons stucadoorsbedrijf in Dordrecht inschakelen voor al uw klussen op het gebied van stucadoorswerk. Onder dit soort werk wordt verstaan al het werk dat wij verrichten om muren en plafonds af te werken met mortel, specie en andere materialen die hiervoor kunnen worden ingezet. Wij doen dit op professionele wijze. De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten zijn onder andere sauswerk, latexwerk, spachtelputz, schuurwerk, reparatiewerk en raapwerk. Wij kunnen zowel binnen als buiten voor u aan de slag. Ons stucadoorsbedrijf draagt niet voor niets het keurmerk Kwaliteits vakman!

Stucwerk in alle soorten en maten

Binnenshuis kunnen wij voor u een mooie sierpleister aanbrengen, maar we kunnen ook ornamenten en lijsten voor u verzorgen. Buitenshuis kunt u onder andere denken aan het bewerken van de gevel met spachtelputz, of een mooie, decoratief gepleisterde plint. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft, of een vrijblijvende offerte aan wilt vragen. Wij kunnen samen met u bekijken wat uw wensen zijn, en hoe we deze voor u kunnen vervullen. Per slot van rekening gaat het er voor ons om dat u helemaal tevreden bent met het werk dat wij u leveren!

© Copyright - AA+ Van der Toolen, alle rechten voorbehouden.
Bel nu.....