Dick van Antwerpen – Bestaande woning compleet sausen en voorzien van betonlook op kleur

Opdracht:

22 maart 2023

Richard Thiele

Opdracht: Sausklaar stucwerk wanden en plafdonds plus airless latex spuitwerk

11 december 2022

Wij zochten een stukadoor om onze woonkamer, gang, keuken en overloop naar boven te stuken. Tijdens het bezoek voor het maken van de offerte liet Rinaldi mij een betrouwbare indruk na. Bij het starten van de werkzaamheden hebben we vooraf afspraken gemaakt over begin tijd (07:00) uur, de werkzaamheden enz. Man, man, man. Wat een resultaat. En ik kan echt wel kritisch zijn. maar wat een fantastisch resultaat. strak zelfs met strijklicht. Rinaldi is serieus over zijn werk. en misschien is hij niet altijd de goedkoopste. Hij is ook zeker niet de duurste. Is er dan niets te zeuren? zeker wel. Je huis wordt overgenomen tijden het werk. alles wordt afgeplakt en op de vloer komt een vilt laag om de vloer te beschermen. Maar ja je moet er iets voor over hebben. volgend jaar is de badkamer aan de beurt. Ik weet wel wie ik ga bellen ook al zit de planning aardig vol. Ik heb geduld. Rinaldi bedankt !

Margreet van der Wiel

Opdracht: Herstelwerk plus aanbrengen kooflijsten

Ik had een kleine klus (sierlijsten in 2 erkers plaatsen) waar de stukadoor snel tijd voor kon vrijmaken, wat fijn was. (herstellen van prutswerk wat de aannemer heeft gemaakt) Werk is netjes gedaan en stukadoor dacht mee.

Marc Van Zeijl

Opdracht: Herstel en stucwerkzaamheden plus aanbrengen kooflijsten

Rinaldi en zijn vader hebben ons rijksmonument prachtig opgeknapt! Een sierlijst voor de keuken maakt het geheel een stuk luxer. Stucwerk is strak, snel en netjes afgeplakt en opgeruimd. Bovendien nog wat extra klustips gehad die hebben geholpen! Dank jullie wel!

Sabine Lindeman

Opdracht: Sausklaar stucwerk wanden en plafdonds plus airless latex spuitwerk

In november 2022 de woonkamer, trapopgang en overloop laten stuken en latexen, het zit er dus vers op. Blij dat we zijn! Rinaldi en zijn vader zijn echte vaklui! Heel secuur, professioneel en prettige mensen. We zijn zeer content met het mooie werk dat is geleverd en raden bij deze AA+ van der Toolen stukadoorsbedrijf van harte aan!

Leonie Snoeren

Opdracht: Restauaratie lijsten plafond

14 november 2022

Rinaldi heeft prachtig werk verricht bij de restauratie van onze plafonds. Betrouwbaar, deskundig, flexibel en vooraf duidelijke afspraken over de prijs. Absoluut een vakman!

John de vos

Opdracht: Complete woning stuken en airless spuitwerk

Zoek je een stukadoorsbedrijf? Niet verder zoeken - Rinaldi is de man die je moet hebben. Top kwaliteit vanaf het begin. Duidelijke en eerlijke communicatie. Prijs/kwaliteit verhouding meer dan goed. De mannen komen hun afspraken na, werken netjes en denken mee in het belang van de klant. Wij hebben ons volledige nieuwbouwhuis door hun laten doen. Plafonds (incl v-naden dichtzetten) + muren en dat alles stuken en schilderen. Een dikke aanrader!

Kees Wissing

Opdracht: Complete nieuwbouwwoning wanden en plafonds stuken plus latex spuitwerk.

30 januari 2022

We hebben na een zoektocht gekozen voor AA+ van der Toolen. Al direct vanaf het eerste contact dacht Rinaldi mee en probeerde alles zo goed mogelijk in te plannen. Het stucwerk is heel erg strak, super mooi. En na het stucen hebben ze alle muren en plafonds geschilderd. Ook dat is erg mooi gedaan. En ook de nazorg is goed geregeld. Ik had per ongeluk wat beschadigd en Rinaldi kwam dat snel herstellen. Wij zijn erg blij met ze!

Danny Snijders

Opdracht: Complete nieuwbouwwoning wanden stuken plus latex spuitwerk.

9 januari 2022

Wij hebben onze gehele woning laten stuken en spuiten door Rinaldi en zijn team. Het contact verliep vanaf het eerste moment soepel en prettig en er werd ook goed meegedacht en tips gegeven. Bij de uitvoering is heel netjes gewerkt, veel tijd besteed aan het afplakken en aan het einde van de klus is alles weer netjes opgeruimd. En het resultaat op de muren mag er zijn! Muren zijn mooi glad en strak afgewerkt. Iedereen die bij onze woning is komen kijken viel de mooie afwerking van de muren in positieve zin op. Deze vakmannen kan ik dan ook zonder twijfel aan iedereen aanraden!

Raymond Willemse

Opdracht: Spachtelputz

2 november 2021

Ik heb niets dan lof voor stukadoorsbedrijf AA+ Van der Toolen! Bij mijn huis is tijdens een verbouwing een muur opengebroken waarin nieuwe gevelopeningen zijn geplaatst. Om de binnenzijde weer strak af te werken heb ik een stukadoor dichtbij gezocht. Vanaf het eerste contact gaf Van der Toolen al een professionele, serieuze indruk met heldere en correcte communicatie. Na plaatsing van de opdracht werd het vertrouwen waargemaakt middels een serieuze voorbereiding en duidelijke afspraken. De aanvang van de klus ging geheel volgens planning. Rinaldi werkt heel netjes, ook in een woning die reeds in gebruik is. Keurig schoenen uit bij het in- en uitlopen en ook na de opdracht alles heel schoon opgeleverd. Het stucwerk is superstrak vakmanschap geworden, maar ik ben zelfs nog meer onder de indruk over de manier waarop de opdracht is verlopen: zeer professioneel begeleid (voor, na en tijdens), ontzettend vriendelijk en uiterst correct. Complimenten!

Derk

Opdracht: Alle muren en plafonds gestuukt en gespoten

4 oktober 2021

Mijn echtgenote en ik zijn bijzonder te spreken over de kwaliteit van het geleverde stuc-en spuitwerk door Rinaldi en zijn vader. Wat een vakmensen! Twee opgeruimde stukadoors met een enorme vakkennis en een gezonde dosis humor. Ook hun adviezen hebben we gewoon opgevolgd. Alle muren en plafonds van ons nieuwe appartement zo strak opgeleverd, dat het iedereen die even binnenliep onmiddellijk opviel en ons complimenteerde met de keuze voor AA+ Van der Toolens stukadoorsbedrijf. Zoek dus niet verder als u een ‘echte’ stukadoor nodig heeft.

Fam de Haan.

Opdracht: Complete 2 onder 1 kap woning stuken en airless spuitwerk

Dit is onze 2de woning die wij door Rinaldi hebben laten stuken en laten voorzien van airless latex spuitwerk. Ook de vele verschillende kleuren die wij wilden zijn helemaal naar ons zin. Wederom een schitterend resultaat.

Mike

Opdracht: Stuken muren keuken

Ik heb contact met ze opgenomen om de muren in mijn keuken te laten stucen. Ze waren op korte termijn beschikbaar en afspraken zijn netjes nagekomen. Ze werken met goede materialen, ze werken hard en laten ook alles weer netjes achter. Het resultaat is prachtig gladgestreken muren. Ik zou ze zeker aanraden!

Shanna

Opdracht: Stuken slaapkamer muur en plafond.

28 april 2021

Zingende stukadoors die perfect werk leveren! Informeren je goed en nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden. Top team!!

Mike

Opdracht: Woonkamer, trapgat en toilet compleet glad gestuukt

5 maart 2021

Twee vakmannen die hun vak verstaan. Zeer tevreden over de werkwijze en het eindresultaat. Absoluut een aanrader!

Ben

Opdracht: 100m2 muren glad stucen

5 februari 2021

Vaklui. Echt geweldig werk geleverd. Alles snel volgens afspraak. Flexibel met plannen. Een aanrader voor iedereen die een vergelijkbare klus wil uitbesteden.

Kees

Opdracht: Stucwerk wanden slaapkamer

24 januari 2021

Vriendelijk, rustig, professioneel. Komen afspraken na. Leveren bijzonder goed en mooi werk. Spiegelgladde muren. Werken netjes en ruimen alles ook weer op. Zeer aan te bevelen.

Rick Smit

Opdracht: Alle muren en plafonds stucen plus latex spuiten

23 december 2020

Rinaldi en zijn vader hebben alle muren en plafonds in ons huis gestuct en daarna latex gespoten en een aantal muren voorzien van een mooie kleur. Het resultaat is overweldigend. Dit zijn echte vakmannen. Er wordt zeer netjes gewerkt en zelfs de kleinste details worden netjes uitgewerkt. Ook wordt er netjes gewerkt en is alles weer keurig achter gelaten. Los daarvan: prima communicatie en veel gelachen.

Annemieke

Opdracht: Een lange muur stucken en verven 30m2

Ik had snel een offerte na telefonisch contact. en ze konden ook al heel gauw aan het werk. Prettige, vriendelijke en betrouwbare mannen. En bovenal vakwerk! Ik ben heel blij!

Esther

Opdracht: Wanden en plafonds sausklaar gestuukt en aanbrengen van spachtelputz op wanden.

23 november 2020

Dit bedrijf gevonden via google en de recencies gelezen....en veel positief Ik geef dit bedrijf 5 sterren... heel fijn te woord gestaan en ze leveren perfect werk af. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen

Erik

Opdracht: Muren en plafonds stuken en verven

2 oktober 2020

Goede service en mooi eindresultaat! De heren hebben oog voor detail en denken graag mee! In twee weken tijd ervoor gezorgd dat de woning een volledig transformatie is doorgegaan!

Marcel Kiel en joke visser

Opdracht: Woonkamer glad plafond en volledig spachtelputz op de muren.

26 juli 2020

AA+ is een perfectionist. Wat een kwaliteit. Het begint al met een advies waar hij met je mee denkt en dat samen heeft het gewenste resultaat opgeleverd. Een compliment voor zijn vakmanschap. Hij maakt zijn naam echt waar en wij hebben een ongelofelijke metarfosevan onze woonkamer gekregen.. Wij zijn dik tevreden en raden iedereen deze stukadoor aan

Rene

Opdracht: Plafond en wanden stucen - Airless latex spuiten wanden plafonds en wanden in kleur spachtelputzen

VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP! Punctueel, goed gereedschap, de beste materialen, keurig resultaat. Geen verdere uitleg nodig.AANRADER!

Inez

Opdracht: Stuken van trapgat, twee overlopen, hal en gedeelte kamer

Heel netjes gewerkt, prachtig stucwerk afgeleverd. Alles goed afgeplakt en na afloop weer opgeruimd. Ik kan Rinaldi aan iedereen aanbevelen!

Pauline van Duysterhoven

Opdracht: 400 m2 spiegelglad stukwerk en tevens ook het Airless spuitwerk van alle wanden en plafonds

2 november 2019

Na dit bedrijf via Google te hebben gevonden heb ik de website geraadpleegd. Hier vond ik alle benodigde informatie en tevens ook goede referenties. Tijdens het prettige, persoonlijke contact via telefoon en mail heb ik besloten Rinaldi de opdracht te laten uitvoeren. Eén van de pluspunten was dat de gemaakte afspraken netjes werden nagekomen en het onderlinge contact tussen overige partijen door hem werd onderhouden om de planning perfect te laten verlopen. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en kan daarom ook iedereen aanbevelen dit bedrijf in de arm te nemen.

Amber

Opdracht: Stucen en airless latex spuiten woonkamer en boven etage sauzen.

2 augustus 2019

Rinaldi en vader zijn zeer proffesioneel te werk gegaan. Voor de opdracht is hij langs geweest om de opdracht beschrijving door te lopen. Hij voorzag ons hierbij met advies. Zoals hij zelf zei: " Ik doe geen werkzaamheden waarvan ik denk dat ze niet nodig zijn." De werkzaamheden zelf zijn soepel en vooral erg snel verlopen. Het werk ziet er super uit. Zelfs een kleine oneffenheid werd een dag later nog even opgelost. Wij zijn zeer tevreden. Net als onze buren overigens. Deze mannen zijn een kei in zingen:-)

Marina

Opdracht: Plafonds en muren.

2 mei 2019

Wat een super vakmensen! Rinaldi en zijn vader hebben zo mooi werk bij ons afgeleverd. Plafonds en muren! Top. Als je een goede betrouwbare stucadoor zoekt, niet verder zoeken.

Fam. Boender

Opdracht: Stuken en spachtelen van de muren (wit en groen) licht koven stuken en plafonds latex spuiten.

10 februari 2019

We zijn echt tevreden klanten van het bedrijf , het zijn vakmensen die hun werk heel goed uitvoeren. Ze zijn gezellig en maken na de klus alles schoon. Wij zullen hun zeker aanbevelen bij andere mensen die een stukadoorsbedrijf zoeken. We zijn tevreden klanten en wil jullie hartelijk bedanken voor het mooie werk. We gaan genieten !!!! Jullie zijn Toppers

Ralph en Andrea

Opdracht: Gladstuken wanden en plafonds inclusief latex spuiten

15 november 2018

We zijn zeer te spreken over het resultaat en alles is uitgevoerd volgens onze wensen binnen de afgesproken tijd. Daarnaast was het contact prettig. Echt vakwerk geleverd!!

Brigitte

Opdracht: Plafon en muren gestuukt

3 oktober 2018

In 1 woord geweldig!! Wat een vakmensen. Het resultaat is prachtig! Ik wil deze aardige mannen zeker aan bevelen. Strak vakmanschap! Nu onze verbouwing bijna klaar is en alles geverfd is ben ik super blij met het mooie resultaat!!

Anoniem

Opdracht: stucen en schilderen trappenhuis

20 oktober 2017

Kwaliteit: prima; goed rekening gehouden met aanwezige afdeklatjes en plinten; mooie nieuwe verstevigde hoeken; overleg: simpel, duidelijk en vriendelijk; houdt zich goed aan de afspraken, geen 'verrassingen'; sterk punt! Alles op de afgesproken tijdstippen gedaan en dus op tijd klaar.

Maarten

Opdracht: Volledige huiskamer Stucen

2 oktober 2017

Super tevreden over zowel werk als contact. Afspraken worden nagekomen en op tijd. En het meest belangrijk het resultaat is snaarstrak! Na het werk werd er netjes schoon opgeleverd. Ik kan dus met een gerust hart een dik verdiende duim omhoog geven.

Anoniem

Opdracht: Stukwerk en airless spuiten

8 september 2017

Stukwerk en airless spuiten is bijzonder netjes en vlot uitgevoerd in keuken en huiskamer. Communicatie en contact verloopt uiterst plezierig. Kortom: vakwerk door vaklui. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Vermeulen

Opdracht: stucen van de keuken

18 juni 2017

Wij hebben de gehele keuken laten stucen inclusief plafond. Ze zijn professioneel te werk gegaan en dachten met ons mee. Het resultaat is prachtig en we zijn er enorm blij mee. Bij een volgende klus bellen wij ze zeker weer!

Vi

Opdracht: Gehele huis boven top to bottom

27 mei 2017

Onze gehele huis is een renovatie project, het opknappen van de muren was hier onderdeel van. De muren zijn in de voorstrijk gegaan ivm waterschade en zwarte plekken. Reparaties van gaten daarna en uiteindelijk dus de toplaag erop. Spachtel. Gehele trap opgang van steenstrip naar gladde muur en spachtel. Eind resultaat van een oud huis maak je geen nieuw maar het zit er niet ver naast. Wij zijn erg blij ermee. Het glimmertje in de slaapkamer en woonkamer (glow) is erg leuk.

Sprokkereef

Opdracht: Stucen

24 februari 2017

Woonkamer en keuken laten stucen. Het resultaat is prachtig. Rinaldi is een vakman. Hij heeft me vooraf goed advies gegeven en het contact was erg prettig.

Steve

Opdracht: Wanden stucen

22 februari 2017

Rinaldi en zijn vader hebben stucwerk verzorgd op onze zolder. Het eindresultaat is prachtig. Alle afspraken zijn nagekomen en het werk werd schoon opgeleverd. Dit alles voor een zeer nette prijs. Op zoek naar een goede stukadoor? Zoek niet verder.

Aliek

Opdracht: volledige renovatie monument

7 december 2016

Al het positieve kunnen wij ons volledig in vinden !!! Bij ons zijn de metershoge muren superstrak opgeleverd !! Werkelijk fantastisch, je kunt wel zien dat het van vader op zoon is overgegaan. Niet alleen het meest geweldige stucwerk maar ook gevoel voor humor. Top mannen, super werk, leuke sfeer brengen ze mee ook al lopen wij als gestresse kippen zonder kop rond. Werkelijk alles is goed, het afplakken van de vloeren, muren en ramen. Netjes alles achtergelaten iedere dag.of het nu gaat om grote of kleine gaten en scheuren dichten, metershoge muren strak als een spiegel afsmeren zeer oude ornamenten in eer herstellen alles wordt perfect opgeleverd. Met respect voor al het authentieke materiaal. Zeer professioneel en vakkundig werk. Daarnaast zijn het ook nog eens geweldig aardig en keurige mannen !! Helemaal top !! Wij zijn blij.

S Kok

Opdracht: Stucen en sausen de gehele woning

31 augustus 2016

De laatste 2 weken onze gehele woning laten stucen, inlcusief plafonds. Erg tevreden! Topwerk geleverd door rinaldi. Het plafond is spiegelglad en de muren erg strak. Ze hebben ook zeer netjes gewerkt en precies via het tijdsschema wat we vooraf hadden afgesproken. Echt een aanrader!

Heleen

Opdracht: Brander Stucco Mat

1 juli 2016

Ik heb de muren van mijn massage praktijk laten stuken met brander stucco mat. Het eindresultaat is bijzonder mooi en precies zoals ik het mij van te voren had voorgesteld. Rinaldi is echt een vakman die zeer nauwkeurig en netjes werkt. Ook het contact vooraf was prettig en duidelijk. Aangezien mijn praktijk een periode dicht moest, had ik een strakke deadline, die ruimschoots werd gehaald. Daarbij is de prijs/kwaliteit verhouding ook nog eens goed.

Andre

Opdracht: Gang stucen

8 april 2016

Muren zijn keurig glad gemaakt. Rinaldi is iemand die zijn vak verstaat. Een echte aanrader. Als ik nog eens iets te stucen heb, weet ik wie ik ga bellen.

Slobbe

Opdracht: stucken / spuiten wanden, plafonds

27 maart 2016

Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat van het werk van heel het huis gestuct en alle wanden en plafonds die zjn gespoten. Rinaldo is zeer nauwkeurig en gaat heel netjes en respectvol te werk. Afspraken die gemaakt zijn komt hij ook na. Aanbeveling zeer zeker waard !!!! Nogmaals bedankt, groeten, rien slobbe

Theo

Opdracht: Stuken en sausen plafonds woonkamer

15 februari 2016

Als ik de andere beoordelingen lees, kan ik deze alleen maar onderschrijven. Wat dit bedrijf ons heeft geleverd is in één woord "af". Zondermeer iedereen aan te bevelen.

Wouter

Opdracht: keuken stucen

13 januari 2016

Vandaag keuken laten stucen, uitstekend resultaat. Heel prettig contact gehad en ze denken graag met je mee. Met restgips nog een gat van een gaskachel dichtgesmeerd. Service is super!

Floris

Opdracht: Kamermuur gestuct

12 januari 2016

Goed bedrijf met vakmensen die echt van hun werk houden en dat is ook te zien in de kwaliteit van het werk. Wat nog belangrijker is: zij komen hun afspraken na en bieden een goede balans tussen prijs/kwaliteit. Echt een aanrader dit bedrijf! "de rolls royce" van de stucadoors!!

Anoniem

Opdracht: Airless latex gehele woning

8 januari 2016

Zeer tevreden! Huis van top tot teen in de latex. Flexibel, meedenkend en prachtig eindresultaat. Zeker aan te raden en dat zal ik dan ook zeker doen! Bedankt! :) Groeten, rianne

De Jong

Opdracht: Woonkamer stucen

7 januari 2016

Rinaldi heeft mooi werk geleverd. Hij heeft onze woonkamer gestuct, erg mooi geworden. De communicatie verliep ook erg goed, snelle reacties.ook kon rinaldi snel komen, heel erg fijn! Bedankt, een aanrader.

Lianne

Opdracht: Stucen

3 januari 2016

Begin 2015 heb je onze keuken gestucd, eind 2015 de eerste helft van de badkamer megaklus, en in het voorjaar van dit jaar melden we ons weer voor deel 2 van de die klus. Altijd snelle reactie, heldere communicatie, stipt op tijd, supermooi werk geleverd. Wij zijn erg tevreden!

Ronald

Opdracht: plafond gestuct

6 oktober 2015

Stucadoorsbedrijf van der toolen is een aanrader . Rinaldi heeft hier een superstrak plafond afgeleverd voor een prima prijs. Na afloop alles netjes opgeruimd , zelfs de stofzuiger werd erbij gepakt ! Zeer zeker een aanrader . Rinaldi bedankt .

R. Biharie

Opdracht: Stucwerk

8 september 2015

Rinaldi heeft voor ons 2 verdiepingen gestuukt. Vanwege de staat van de muren was een dikke laag stucwerk niet noodzakelijk. Rinaldi denkt met je mee, verricht uitstekend werk en is volkomen betrouwbaar. Wij zijn zeer tevreden! Bedankt rinaldi!

Willem

Opdracht: Spachtelputz ongeveer 90m2

1 september 2015

Maandag 31 aug is rinaldi en zijn vader begonnen met de aangenomen klus, namelijk het spachtelen van de woonkamer, gang, overloop, trap, totaal ongeveer 90m2. De offerte die ik kreeg was heel goed, niet te duur. Ik heb rinaldi via marktplaats gevonden, had gezocht op stucadoors en toen op beoordelingen. Hij is inmiddels weg, en moet zeggen wat een vakmannen! 1E dag alles in de voorstrijk en gaten repareren 2e dag alles spachtelen, het resultaat mag er wezen, en zoals afgesproken ben je volgend jaar weer welkom rinaldi. Zeker een topvakman, en zeker een aanrader. Bedankt rinaldi en senior. Fam mattao

Erik

Opdracht: Stuckwerk en sauzen woonkamer

14 mei 2015

Rinaldi heeft keirig werk geleverd aan onze woonkamer. Ook met de kleuren kregen we goed advies en hebben samen een prachtige combinatie afgesproken en door hem laten aanbrengen. We zijn zeer tevree. Ook over de planning die hij aangaf en zich daar keurig aanhield. Ook zeer keurig is hoe hij werkt. Het afplakken doet hij zeer bewogen!....En weghalen..! Je huisje ziet er keurig uit als hij weg gaat. Dit was onze 2de opdracht trouwens. Tot een 3de keer, rinaldi! Bedankt, elly & erik

F. van Beukering

Opdracht: Stukwerk plafond en muur

27 april 2015

Na aanleiding van lekkage via de buitenmuur moest het plafond hersteld worden. Rinaldi gaf een duidelijke diagnose, en een duidelijke offerte. Op basis hiervan de opdracht gegund. Voor aanvang van de klus nog telefonisch overleg gehad, waarbij duidelijk de details (nogmaals aan mij) werden toegelicht. Op afgesproken datum en tijd stonden vader en zoon voor de deur. De opdracht is tot volle tevredenheid uitgevoerd, tijdens de klus gaven beiden duidelijk aan wat de beste opties waren. Na voltooiing van de klus werd de kamer bezemschoon opgeleverd. Het plafond en de muur is nog nooit zo strak geweest! Zeer tevreden, vaklui!

Willem

Opdracht: Stucwerk muren

11 april 2015

Zeer tevreden over het geleverde stucwerk in woonkamer en hal. Betrouwbaar, meedenkend, netjes en gezellig maar bovenal een prima resultaat.

Melissa

Opdracht: Stukadoor

10 april 2015

Rinaldi heeft in ons nieuwe huisje de woonkamer en gang voorzien van een prachtige spachtelpoets. Hij denkt met je mee voor de beste oplossing bij jou thuis en zorgt ervoor dat alles er weer geweldig uit komt te zien. Hij zei ongeveer 3 dagen nodig te hebben, maar was na anderhalve dag al klaar. Snel, maar ook kwalitatief erg goed. Zeer tevreden en zeker een aanrader!

Seinen

Opdracht: wanden sausklaar + raapwerk

18 februari 2015

Tevreden, naast goed werk ook prettig in de communicatie. Duidelijk, normaal, vriendelijk, werkt netjes, vraagt door over vervolgwerkzaamheden (tegelen) en wat ik met de ruimte wil

Vos

Opdracht: Stucen van de keukenmuren

5 februari 2015

Rinaldi is prettig in de omgang en komt afspraken na. Prijs is marktconform maar zeker niet duur. Zijn werk is perfect en alles is netjes afgeplakt geweest. Kortom een aanrader, niets op aan te merken, zou hem zeer zeker aanbevelen.

Ruud Dompeling

Opdracht: Stukadoor

2 februari 2015

Rinaldi heeft met zijn bedrijf aa+ van der toolen top werk geleverd bij ons in huis. Twee van onze slaapkamers hebben we door hem laten stuken. Hij levert mooi en strak werk. Beide kamers waren binnen een dag gedaan en de rommel werd altijd netjes opgeruimd. Afspraken worden netjes nagekomen en vragen worden altijd beantwoord. De kwaliteit van het opgeleverde werk is de prijs meer dan waard! Wij raden rinaldi aan bij onze families en vrienden!

Vervo

Opdracht: Stuukwerk, aanbrengen spachtelputz

25 januari 2015

Rinaldi heeft voor ons de muren gestuukt en vervolgens deze gespachteld. Ook heeft hij de plafonds gestuukt en gespoten. Hij is zijn afspraken nagekomen, heeft netjes gewerkt, eindresultaat mag gezien worden. Kortom wij zijn zeer tevreden en zullen hem zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Anoniem

Opdracht: spachtelputz woonkamer

16 november 2014

Via dit mooie instrument van marktplaats zijn de ervaringen van vele klanten te raadplegen. Zo maakten ook wij de selectie. En aan geen woord van hetgeen onze voorgangers schreven moet worden getwijfeld. Afspraken worden goed nagekomen. Het werk is top. Rinaldi werkt goed, snel en het geheel wordt netjes achter gelaten. Een topper! Voor degene die nog twijfelen..... Gewoon doen. Aanrader.

Roel

Opdracht: Stuc- en spuitwerk

27 september 2014

Het is een vakman, hij begrijpt waar het de klant om te doen is. In mijn geval het overbruggen van de niveau verschillen van een oud huis. Goed overleg en ruimte voor aanpassingen. Prijs is conform de standaard, maar met rinaldi van der toolen heb je wel zekerheid van kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met het stuc- en spuitwerk, en de manier van werken van aa+ van der toolen. Aanrader. Ik heb het wel eens slechter getroffen maar niet beter. - Waarom u tevreden of niet tevreden bent - betrouwbaarheid in afspraken - kwaliteit van de geleverde klus of dienst

Peter en Wilma

Opdracht: Stukadoor klus in Noordwijkerhout

8 september 2014

Een echte aanrader. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare stukadoor, zoek niet verder en neem contact op met aa+ van der toolen. Wij hebben in mei van dit jaar ons hele huis laten stuken, super strakke muren er wordt netjes gewerkt, prijs kwaliteitsverhouding top! Afspraken worden netjes nagekomen. Wij zijn ontzettende blij met het resultaat. Rinaldi bedankt voor het mooie strakke stuukwerk. Groeten uit noordwijkerhout. Peter & wilma

Holleman

Opdracht: Stukadoorswerk

7 september 2014

Rinaldi en zijn vader hebben bij ons zo een 170 m2 stucwerkverricht. Het grootste deel bestond uit zeer grof raapwerk tot wel 2 cm. Alle muren en plafonds zijn als een spiegel zo glad geworden. Alle afspraken zijn perfect nagekomen, en er zijn zelfs wat oude scheuren kostenloos gerepareerd. Super kwaliteit voor een zeer redelijke prijs, ik kan aa+ dan ook van harte aanbevelen. Roy en mirjan (berkel en rodenrijs)

Inge

Opdracht: spachtelputz gang en trapgat

2 juli 2014

Ik heb mijn gang en trapgat laten stuken, en ik heb net een nieuw huis als ik binnen kom..Herken het niet meer terug zo mooi geworden! Idd vakwerk, en heeft het netjes en schoon achter gelaten. Ik kan hem iedereen aanraden! Groetjes inge

Marja

Opdracht: spachtelputz muren

6 juni 2014

Rinaldi is een vakman! Hij heeft de muren van mijn woonkamer gespachtelputzed. Dit is zo mooi strak gedaan, ik kan het iedereen aanbevelen. Hij komt zijn afspraken na en werkt super snel en schoon.

Verbeek

Opdracht: Stucadoor klus

29 april 2014

Een flinke klus maar het resultaat mag er zijn!! De gehele woonkamer met aansluitend keuken voorzien van een mooie stuclaag voor een zeer redelijke prijs!! We zijn er erg blij mee vooral nu het voorzien is van een mooie kalkverf. Het plafond is prachtig gespoten. Rinaldi super bedankt!! Aanbevolen voor iedereen die een vakman zoekt! Groetjes erwin en jolanda

Tuinder

Opdracht: Stucen

8 april 2014

Vorige maand heeft rinaldi onze slaapkamer gestuct. Wow! Wat een geweldige goede vakman! We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat en ook over het gehele proces. Rinaldi is erg duidelijk in zijn communicatie, maakt een eerlijke prijs, komt afspraken na, werk keurig netjes en doet zijn werk nog fluitend ook! Het was een genot om hem (na ook zoveel vreselijke ervaringen met aannemers) over de vloer te hebben. De eerst volgende stuc klus die wij weer hebben is voor hem. Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen! Dominique en sophie, delft

Anthony

Opdracht: Stucen woonkamer en babykamer

11 februari 2014

Door een vervelende privé situatie pas veel later kunnen starten aan de babykamer, dus met spoed een stukadoor nodig. Ondanks de volle agenda van Rinaldi, heeft hij toch ruimte kunnen maken en waren binnen no-time de muren superglad en klaar om geverfd te worden! Duidelijke communicatie, goede prijzen en werkt super netjes: AA+ van der Toolen stukadoorsbedrijf is een échte aanrader.

Van der Sluis

Opdracht: Stuken en spuiten

5 februari 2014

Rinaldi heeft bij ons de muren en plafonds gestuukt en gespoten, naar volle tevredenheid! Hij komt zijn afspraken na, denkt mee, is rustig en betrouwbaar en levert vakwerk af, wat wil je nog meer. Bedankt voor alles! Groetjes, bas & andrea

Carla

Opdracht: Spachtelputz deel woonkamer

28 januari 2014

Rinaldi is een man van de tijd en één die zijn vak verstaat. Hij heef bij ons, op één van de muren in de woonkamer spachtelputz aangebracht. En wij kunnen niet anders zeggen dat het top kwaliteit is. Daar komt ook nog bij dat rinaldi niet alleen kwaliteit werk levert, maar ook nog alles netjes achter laat, zelfs de voer werd schoon gemaakt! Als wij weer zo'n soortgelijke klus hebben, dan vragen stukadoors bedrijf van der toolen uit dordrecht. Cees en carla kuijt

Hester

Opdracht: stucen van plafond en wanden

14 januari 2014

Wat een vakman! We zijn bijzonder tevreden over het stucwerk, de wanden zijn gestucd en het plafond. Daarna is het plafond gespoten. Het is prachtig geworden. Ook had hij een ontvochtiger beschikbaar waardoor de hoeveelheid vocht in huis reuze meeviel. Ook de vakman zelf is prettig in de omgang, betrouwbaar, eerlijk. Een aanrader!! Fam. Vuijk, dordrecht

Ruttevrouw

Opdracht: spachtelputz en verven woonkamer

31 december 2013

Wij zijn na het lezen van de goede recenties van marktplaats met van toolen in zee gegaan. We hadden behoorlijke tijdsnood en ze hebben er alles aan gedaan om ons te helpen. Super fijn en alles is op tijd af door hun flexibliliteit. Dat niet alleen, het is ook erg mooi geworden :) wij zijn erg tevreden en zullen hen zeker weer vragen als er een klus gedaan moet worden.

Anoniem

Opdracht: Stucwerk

18 december 2013

Prima. Resultaat is prima, doet precies wat afgesproken is, maatwerk dus. Ook afspraken over deels zelf uitvoeren (afdekken, voorstrijken) zijn mogelijk! Aanrader!

Ossewaarde

Opdracht: Spachtelputz werk Slaapkamer

14 december 2013

Wij hebben rinaldi als een erg positieve vakman ervaren.hij heeft onze dochter haar kamer ge-spachtelputzt.na de opgegeven kleur,vroeg hij nog of het deze desbetreffende kleur was,deze was roze/paars...Het eindresultaat was een hele erge mooie kleur.stuur er nog een foto van naar de website.ik heb een blije dochter,en ook wij hebben deze vakman als alleen maar positief ervaren !! Twijfel beslist niet om dit bedrijf in te huren !! Mochten we weer een klus hebben dan kiezen we uiteraard weer voor v.d toolen stucadoorsbedrijf !!! Fam ossewaarde.

Rik

Opdracht: Huiskamerplafond glad stucadoren

8 december 2013

Met recht een vakman die z'n vak verstaat. Afspraak is afspraak . Levert echt geweldig werk af! (Huiskamerplafond glad stucadoren en wanden een nieuw kleurtje)

Sanders

Opdracht: Stucen wanden/plafond woonkamer

3 november 2013

Uiteindelijk na veel speurwerk voor een goede vakman rinaldi van der toolen gevonden op markplaats, voor het stucen van onze wanden en plafond in de woonkamer en het plaatsen van lijstwerk. Mede door de vele positieve reacties een afspraak gemaakt voor een offerte. Deze was na opmeten binnen 1 dag al binnen en zeer duidelijk opgemaakt. De start van de werkzaamheden werden keurig zoals afgesproken nagekomen. Wat ook heel erg prettig is dat bij vragen van onze kant per mail deze dezelfde dag nog werden beantwoord. Alles werd keurig netjes afgeplakt en afgedekt voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Het uiteindelijke resultaat is werkelijk fantastisch !!! Super glas stucwerk van de wanden en het plafond en ook het lijstwerk is echt prachtig geworden. Ik zou deze pure vakman bij iedereen aanraden en zeker bij een volgende klus weer een beroep op hem doen.

Bons

Opdracht: Entree/halletje

16 oktober 2013

Top!!! Vriendelijk meneer, vakman, komt afspraken na, werkt keurig en ruimt alls netjes op. Mijn halletje ziet er mooi en strak uit. Dank jullie wel, hiervoor , ben er blij mee. Bewaar julie visitekaartje zorgvuldig , we hebben volgend jaar nog een klus. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Hagendoorn

Opdracht: Stuc- en verfwerk hele woning

15 oktober 2013

Kwaliteit ten top!! Deze mannen hebben hart voor hun vak en dat is de enige manier om zulk fantastisch werk te leveren. Alle wanden in ons huis zijn spiegelglad en vervolgens fantastisch geverfd/gespoten. Kenmerken van de mannen: betrouwbaar, secuur, sociaal en netjes. Rinaldi en vader komen afspraken na, werken nauwkeurig, zijn prettig in de omgang en laten alles weer schoon achter. Een echte aanrader!

Tobro

Opdracht: keuken stuken en sausen

12 september 2013

Top!!! Kan niet anders zeggen.! Na 2 ongelooflijke prutsers over de vloer te hebben gehad (onder andere stucadoorsbedrijf emkadrecht uit dinteloord) waren wij het geloof in de zogenaamde "vakmannen"behoorlijk kwijt. Tot wij op marktplaats de recensies lazen van rinaldi en vader. Binnen korte tijd hebben deze mannen perfect vakwerk geleverd. Dat begint al bij het afdekken om spetters etc te voorkomen, dat begin was dus al goed. Hierna zag je gewoon dat het niet meer fout kon, zo mooi strak en goed, heerlijk! Afspraken stipt nagekomen, duidelijk prijs en andere zaken doorgenomen. Resultaat is uitstekend. Ik zeg doen!!! Volgend jaar moet de gehele woonkamer worden gedaan, lekker gevoel dat we alvast de vakman(nen) hebben gevonden voor de komende klus stukwerk. Ton en marjolijn ridderkerk ,top!!! Kan niet anders zeggen.! Na 2 ongelooflijke prutsers over de vloer te hebben gehad (onder andere stucadoorsbedrijf emkadrecht uit dinteloord) waren wij het geloof in de zogenaamde "vakmannen"behoorlijk kwijt. Tot wij op marktplaats de recensies lazen van rinaldi en vader. Binnen korte tijd hebben deze mannen perfect vakwerk geleverd. Dat begint al bij het afdekken om spetters etc te voorkomen, dat begin was dus al goed. Hierna zag je gewoon dat het niet meer fout kon, zo mooi strak en goed, heerlijk! Afspraken stipt nagekomen, duidelijk prijs en andere zaken doorgenomen. Resultaat is uitstekend. Ik zeg doen!!! Ton en marjolijn ridderkerk

Van Vijfeijken

Opdracht: Stuken van plafond en muren

25 augustus 2013

Echte vakmensen! Van vader op zoon; een oud recept dunkt mij om zeker te zijn van vakwerk!. Ik had niet verwacht dat mijn plafond en muren zó strak en glad zouden kunnen worden in mijn huis uit 1903!! Afspraken werden nagekomen, en ze hebben ook heel netjes / schoon gewerkt. Kortom: een absolute aanrader. Prijs - kwaliteit ook dik in orde!

Dennis

Opdracht: Badkamer + toilet

24 augustus 2013

Potverdikkie ik zeg het niet snel maar wat een vakwerk hebben rinaldi en zijn vader geleverd!!!! Wij zijn zeer tevreden en zullen dit voort vertellen!! Alles volgens afspraak en wat een gezellige nette mannen!! Een echte aanrader!

J. Silva

Opdracht: Gang stukken

20 augustus 2013

Heel goed werk agfgeleverd, precies volgens afspraak.

C van der Beek

Opdracht: heel veel meters stukwerk

28 juni 2013

Rinaldi bedankt voor de goede kwaliteit en samenwerking, ik weet je voor de volgende klus weer te vinden voor de vevolg klussen

Anoniem

Opdracht: Spachtelputz

27 juni 2013

Vakwerk !! Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Keurig op tijd en afspraak is afspraak. Het spachtelputz in de woonkamer is uitstekend aangebracht. Nogmaals: vakmanschap. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en raden deze stucadoor van harte aan.

Verberk

Opdracht: Stucwerk en spachtelputz

7 juni 2013

Rinaldi van der toolen en zijn vader hebben bij ons prima werk geleverd. Het stucwerk in de woonkamer is super strak en mooi glad. De hal, trap, overloop, twee slaapkamers en zolder zijn afgewerkt met spachtelputz. Ook dit is echt vakwerk. Daarnaast zijn het ook nog supervriendelijke en nette mensen. Ik kan stucadoorsbedrijf van der toolen dan ook van harte aanbevelen.

Robert

Opdracht: Stucadoor

26 april 2013

Aanrader!!!!!!! Stucadoor rinaldi en pa zijn wat mijn betreffend vakmensen die hun vak verstaan. Daarnaast zijn ze nog eens prettig in omgang en heerst er een no-nonsense werkmentaleit zij hebben bij mij een slaapkamer(22m2) in zijn geheel saus klaar gemaakt door de muren strak te trekken. Om half 1 in de middag was alles gebeurt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en raden deze stucadoors bij iedereen aan. Kortweg is samengevat vinden wij het resultaat prachtig de prijs/kwaliteit en snelheid zijn zeer positieve punten, zij staan voor hun vak. Robert, sliedrecht

Peter & Yvonne

Opdracht: Stukwerk

19 april 2013

Prima stukwerk. Is binnen 3 dagen gekomen voor slechts 4vierkante meter voor een meer dan prima prijs. Een goede service, prettig in de omgang en goed meegedacht. Wat mij betreft een bedrijf die van het vak houdt. Ik bel volgend jaar weer voor een nieuwe opdracht. Peter, klaaswaal

Opruimer

Opdracht: Stucwerk

1 maart 2013

Aa+ (+++) doet voor mij al het stucwerk. Badkamers, toiletten of bij grotere projecten wanden en plafonds. Waarom? Vakman, gezellig, komt afspraken na. Hij verdient gewoon veel werk door de kwaliteit. Ddo

Nederpelt

Opdracht: Stucen

6 februari 2013

Super snel voor een vrijblijvende offerte en erg behulpzaam en meedenkend keurig op tijd en een geen gezeur maar werken motto gewoon perfecht werk afgeleverd. Echt vakmanschap nogmaals bedankt. Ik raad rinaldi van der toolen ook zeker aan..! Gr. J van nederpelt en nog de groetjes van oppas oma

Ien

Opdracht: Spachtelputzen

5 februari 2013

Het spachtelputzen van 2x trapgat, 1 overloop en 2 slaapkamers. Het zit er superstrak op. Vooraf werd alles afgeplakt en naderhand weer opgeruimd. Snel, netjes en vriendelijk. Echt een aanrader!

Rene

Opdracht: spachtelputz in gehele woning

23 januari 2013

Spachtelputz door elke kamer van mijn nieuwbouwwoning in dordrecht de stukadoors rinaldi en pa van der toolen verstaan hun vak. De gehele woning was in circa 18 uur volledig voorzien van spachtelputz inclusief de voorbewerking van alle muren. Het resultaat mag er dan ook zijn altijd behang op de muren gehad maar dit geeft zo'n geweldige meerwaarde aan je woning dat ik voor de toekomst enkel nog maar aan een stukadoor zal denken

Teun

Opdracht: kinderkamer spiegelglad gestuct

9 januari 2013

Helemaal top ! Echt goed vakwerk tegen een goede prijs...Neem zeker weten eind dit jaar weer contact met ze op voor het trapgat. Naast echt vakmensen ook nog eens prettige lui in de omgang (zo maak je ze niet vaak meer mee).

Leo

Opdracht: Deel spachtelputz muur vlakgestuct

7 december 2012

Aa plus is een aanrader strak en goed werk geleverd voor een mooie prijs. Wij zijn erg tevreden. Een plaatje geworden bedankt. Echt een aanrader voor de volgende keer bij wie dan ook. Leo

S. de Jong

Opdracht: AA+ van der Toolen stukadoors

4 december 2012

Mn huisje hartstikke mooi opgeknapt dankzij het stucen van rinaldi van der toolen! Ontzettend tevreden over het werk! S. De jong

Van Oosterom

Opdracht: Spachtelputz door bijna gehele huis

3 september 2012

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Het was snel en zeer netjes. Daarnaast zijn ze ook erg puntueel en vriendelijk. Een echte aanrader wat en we zullen zeker weer van hun diensten gerbuik maken als dit ooit weer nodig is.

CMN

Opdracht: muren en plafond stucen en spuiten

2 september 2012

Aa+stucadoor is een aanrader. Ik beveel deze mensen van harte aan. Werken snel, professioneel en netjes.plezierige mensen in de omgang en dat is mij ook wel iets waard. Hebben bij mij de wanden en het plafond van de huiskamer en keuken gestuct. Ook hebben ze het spuitwerk (witte latex) verzorgd en ook hierover zijn wij dik tevreden.

Anoniem

Opdracht: Gang gestuct

22 augustus 2012

Aa+ vd toolen is mij uitstekend bevallen, afspraken nagekomen, vriendelijke en beschaafde mensen. Stucwerk in mijn gang (oud huis) is netjes gedaan. Scherpe prijs. Ik aarzel niet om aa+toolen aan te raden.

Anja

Opdracht: woonkamer wanden en plafond

1 juni 2012

Wij hebben de woonkamer en gedeelte keuken laten stucen. Van te voren een en ander doorgesproken en ook de koofjes die we om de cv leidingen hebben geplaatst werden meegestuct. Ook plafond is weer mooi wit gespoten ik zal dit bedrijf zeer zeker aanbevelen en voor de volgende klus huren we ze zeker weer in. Nogmaals bedankt voor het mooie werk :-)

Bons

Opdracht: Pleister

13 mei 2012

Zeer mooi werk afgeleverd door stukadoorsbedrijf aa+ van der toolen. Ben helemaal tevreden! Echt een aanrader!!

Anoniem

Opdracht: Buitenlandse klus

10 april 2012

Gewapend met enkele foto's van de diverse ondergronden, een mondelinge toelichting en een referentie heb ik ze de vraag gesteld of ze een uitdaging aan durfden te gaan om bij ons in frankrijk te komen werken. Plafond, muren en een haardwand. Het is niet alléén een avontuur, je moet het ook kunnen beleven! Tijdens hun verblijf hebben ze als een speer gewerkt, ze waren gezellig en hebben goed werk geleverd, en zoals het met stucadoors gaat, zij zijn goed in pappen en nathouden en wij hebben ze gedurende hun logeerpartij bij ons, getracht hen te pamperen en nat te houden. Gelijkertijd hadden we ook nog andere werklui over de vloer en zij hebben in onderling overleg de klussen prima geregeld, zodat zij elkaar niet voor de voeten liepen. Wat ons betreft een geslaagd project en hopen dat zij het ook zo hebben ervaren. Volgend jaar weer een mannenweekend? Groeten uit neuville.

Sabrina

Opdracht: stucwerk trapgat wanden en plafonds

16 maart 2012

Wij zij zeer tevreden over het werk van stukadoorsbedrijf aa+ van toolen. De muren zien er super strak uit en al de kleine hoekjes die we graag mee wilde laten stucen zijn perfect gedaan!! Ik zal iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Wim

Opdracht: Badkamer stucwerk

6 maart 2012

Buitengewoon positieve (eerste) ervaring met stucadoors. Aa+ v/d toolen ging keurig te werk, keken niet moeilijk met een kleine extra werkzaamheid voor de toch al scherpe prijs. De badkamer is nu aan het drogen en word begin volgende week door dezelfde heren afgesausd. Nogmaals topkwaliteit, absoluut aan te raden!

J. van Kuilenburg

Opdracht: Div. stucwerk woning in Sliedrecht

19 februari 2012

Van der toolen gevonden hier via marktplaats, was op zoek naar een stucadoor voor onze nieuwbouwoning in sliedrecht. Voor hem gekozen ivm de afstand komt uit de buurt (dordrecht) en naar aanleiding van de recenties hier op de site. Gebeld en afspraak voor opname was snel gemaakt en had op korte termijn tijd wat voor ons belangrijk was. Goed en duidelijk advies gekregen betreffende voor- en nadelen van bepaalde keuzes en de financiele concequenties ervan. Werd direct bij opname opgemeten en de prijs gemaakt. Goed gevoel bij de informatie en de prijs en hem de zolder en bovenverdieping sausklaar laten maken, de overloop en hal laten spachtelputzen en de woonkamer strak laten pleisteren en daarna airless spuitwerk aan laten brengen. Hij was samen met zijn collega john aan de slag, zijn jongens die plezier in hun werk hebben en dat zie ik maar graag. Zorg voor een bakkie kweek je goodwill mee en dat krijg je zeker terug. Rinaldi bedankt die + maak je zeker waar en mochten we nog stucwerk hebben we weten waar we moeten zijn. Groet j & m uit sliedrecht

Jac

Opdracht: stukwerk muren woonkamer en plafond

21 december 2011

Stucadoors bedrijf aa van der toolen met zijn collega keller heeft bij ons de muren gestuct en gespoten ook het plafond is gespoten. Dit zit er perfect en glad uit. Wij zijn er erg blij mee.ze gaven een eerlijk advies .ook zijn er extra dingen gedaan zonder extra kosten.er was een probleem na een telefoontje werd er gelijk actie ondernomen en de volgende dag opgelost..Ze komen hun afspraken na. Als ik weer een klus zou hebben dan zou ik ze weer bellen dat zegt genoeg.harde werkers die wel een bakkie koffie lustte .na alle werk werd alles opgeruimd zelfs gestofzuigd en de tuin schoon gespoten.een echte aanrader.het zijn twee gezellige stucadoors. Aa van der toolen is zijn geld waard.succes met jullie stucadoors bedrijf.

Marc

Opdracht: Meerdere kamers

9 december 2011

12 in een dozijn dat kan niet als aa+ tot het dozijn behoort. Aa+ heeft meerdere kamers in mijn huis gedaan en wil niet anders meer. Men geeft advies, denkt mee over de situatie en geeft eerlijk advies. Dit laatste zit bij de prijs inbegrepen en probeer dat maar eens bij een ander te krijgen. Het ff hup hup is er niet bij. Oer hollandse degelijkheid en mochten jullie vragen hebben dan ben ik mobiel bereikbaar op 06 531 85 456. Oh ja geef ze wel een bakkie koffie maar niet teveel. Groetjes marc

J. van Tilborg

Opdracht: Nieuwbouwwoning

12 november 2011

We zijn erg tevreden over het maken van de afspraken, de kwaliteit van het stukwerk en het opruimen achteraf. Een resultaat om trots op te zijn.

Stomp

Opdracht: Stucen slaapkamer

7 november 2011

Het stucwerk zag er goed uit en is naar tevredenheid uitgevoerd. Tevens de boel netjes achter gelaten, een aanrader dus!

Van Wessem

Opdracht: Stuccen hal

22 september 2011

Wow!! Wat ontzettend mooi!!! En voor die prijs!! Wij gaan jullie zeker vaker inhuren!!

Ed

Opdracht: trapgat+slaapkamer spachtelpoetsen

24 augustus 2011

Als je een stucadoor zoekt is dit bedrijf zeker aan te bevelen. Ze zijn bij ons diverse kamers wezen spachtelpoetsen en we zijn zeer tevreden ,niet alleen over het stucwerk maar ook over de snelheid , en niet te vergeten het opruimen was naar alle tevredenheid. Mannen bedankt en tot een volgende keer fam de visser

Anouk

Opdracht: Stucen van muren en trapopgang

27 juli 2011

Toen ik een mail stuurde naar aa+ van der toolen kreeg ik zeer snel reactie terug. Kort daarna een afspraak gemaakt voor een opname van de offerte. Doordat het drukker op de weg was had de stukadoor wat vertraging maar belde mij ruim op tijd om dit te laten weten. Daarna verliep alles vlotjes! Ze denken erg met je mee en zijn niet beroerd om iets extra's te doen. Zoals de lamellen weg halen wat wij vergeten waren hier en daar nog wat (grote) gaten opvullen terwijl we daar niet om hoefde te vragen. Ze werken erg schoon en netjes en het eindresultaat is ontzettend strak. Ik zou aa+ van der toolen zeker aanbevelen bij vrienden en familie

D.Holland

Opdracht: Stucwerk

22 juli 2011

Aa+ stucadoors zijn hun + meer dan waard. Samen met collega keller m'n oude huisje weer tot iets moois gemaakt. Muren gerepareerd, voorzien van raapwerk, stucwerk en spachtelputz. Ze werken snel en goed, zijn altijd op tijd, houden zich aan de afspraak en denken met je mee. Ik ben super tevreden met het eind resultaat dus zeker een aanrader! Jongens bedankt . Groetjes danielle

Marian

Opdracht: Stucwerk plafonds en muren

23 juni 2011

De heer van der toolen hebben wij via marktplaats gevonden. Hij heeft de woonkamer van onze zoon gestuct, zowel het plafond als de muren, de hal en het trappengat, en de muren van de 2 slaapkamers. Dit alles is in een "sneltrein" vaart gebeurd en het resultaat is schitterend. Het plafond is zo strak dat het wel een spiegel lijkt. De heer van der toolen zelf is een plezierige man om over de vloer te hebben, die zich aan de gemaakte afspraken houdt en na afloop alles keurig netjes opruimt. Niets dan lof. Vakmanschap voor een passende prijs. Wij zullen hem zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Anoniem

Opdracht: plafondreparatie

17 april 2011

Stukadoorsbedrijf aa+ van der toolen heeft in mijn huis de plafonds en wanden op een vakkundige wijze hersteld en ook voor een passende prijs. Alle werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf aan eenieder aanbevelen.

Anoniem

Opdracht: Stuken wanden&plafond, spachtelen

23 maart 2011

Samen met collega keller knap werk geleverd in een geheel gestript huis in ridderkerk. Het stuk- en spachtelwerk van de muren is zeer strak en netjes uitgevoerd. Bijzonder gelukkig zijn we met het plafond in de woonkamer dat werkelijk zo strak is als een spiegel over een zeer groot oppervlak. Tip: laat hen het plafond spuiten als het afgewerkt is en ga zelf niet latex aanbrengen met rollers. Dan wordt het werkelijk geweldig.

Ruby

Opdracht: Stukadoor

4 februari 2011

Prima werk geleverd, geheel volgens afspraak. Samen met collega john keller kan ik deze mannen goed aanbevelen.

Rmelman

Opdracht: Stucen keukenwand

9 november 2010

Bij iedere verbouwing gaat er wel iets mis, bij ons ongeveer alles. ÉÉN van de weinige dingen die wel volledig goed ging is het stucwerk door aa+. Vader heeft voor een zeer vriendelijke prijs onze keukenachterwand gestuct en daarbij ook (zonder extra kosten) nog een paar reparaties aan de muur gedaan. Op basis van het geleverde werk door aa+ heb ik spijt dat ik het schilderwerk door een ander heb laten doen. Ik zou zonder twijfel bij eventuele volgende werkzaamheden weer de familie van der toolen vragen.

Jovis

Opdracht: Plafond stuken

26 oktober 2010

Kan kort en snel mijn tevredenheid uitspreken met enkele woorden. -Prima en snel ons plafond strak gemaakt.

Fred

Opdracht: hal, trappenhuis en toilet

25 oktober 2010

De hal, trappenhuis en het toilet van onze woning is recentelijk door van der toolen gestuct en gespachtelpoetst. Er is heel netjes gewerkt en het resultaat is om trots op te zijn. Mocht ik nog eens een stucadoor nodig hebben zal ik als eerste aan van der toolen denken.

Van der Spoel

Opdracht: Benedenverdieping stukadoren

18 oktober 2010

De benedenverdieping van ons huis is recent door van der toolen gestukadoord en gespachtelpoetst. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de werkwijze van de stukadoors. Een strakker plafond heb ik zelden gezien. Ook de muren zijn vakkundig afgewerkt en alles met een minimum aan rommel. Vakwerk!

Ilona

Opdracht: Stucwerk

16 juli 2010

Deze mannen hebben in korte tijd een rampzalige muur veranderd in mooi strak stucwerk. Ze weten echt hoe ze met de juiste aanpak een blijvend mooi resultaat kunnen opleveren.

Arnold

Opdracht: Stucwerk op keukenmuur. e.d.

7 juni 2010

In onze ( nieuwe ) woning is van der toolen stucadoorsbedrijf ook geweest. Er wordt gewoon netjes gewerkt en er wordt meegedacht, wij hadden nog even snel iemand nodig om diverse leidingen in te frezen in de wanden, dit waren wij vergeten te regelen. Via van der toolen stond er een dag later iemand voor de deur om in te frezen, wat super was en. Alle stucwerk ziet er netjes en keurig uit en na de werkzaamheden laten ze de boel keurig achter. Zelfs de parkeerplaats in onze voortuin werd schoongespoten. Dit alles heeft hij samen gedaan met zijn maat "keller" stucadoor (bedrijf). Als wij ooit nog een stucadoor nodig hebben, dan bellen wij aa+ van der toolen stucadoorsbedrijf.

Anoniem

Opdracht: stucwerk in het hele huis

24 april 2010

Kiezen voor aa+ van der toolen heeft vele pluspunten: + ze staan gelijk voor je klaar + denken met je mee over verschillende mogelijkheden en hebben overal een oplossing voor + besteden aandacht aan voorbereidende werkzaamheden + gaan snel te werk, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen en dit alles uitgevoerd door enthousiaste, vrolijke en vriendelijke mannen, niet alleen een pré, maar ook een plus!

Niels

Opdracht: stucwerk plafonds, wanden en toilet

5 april 2010

Ik sluit mij heel graag aan bij de woorden hierboven. Stukadoorsbedrijf aa+ van der toolen heeft bij mij stucwerk in huis afgeleverd waar ik nog elke dag met plezier naar kijk. Ook ik kriijg veel complimenten over het strakke en mooie stucwerk in m'n huis. Naast passie en gaan voor kwaliteit is aa+ van der toolen flexibel, denkt mee over oplossingen en levert deskundig en eerlijk advies. Kortom alom tevredenheid. Geen twijfel, de volgende stukadoorsklus gaat zondermeer weer naar aa+ van der toolen!

Leijgraaff

Opdracht: stukwerk plafonds en wanden

9 februari 2010

Punctueel, gedreven, kwaliteit, gezellig en liefde voor hun vak zijn de eerste woorden die in mij opkomen als ik denk aan stukadoorsbedrijf aa+ van der toolen. Van 'niets' 'iets' kunnen maken is een kwalitiet, van 'niets' 'iets moois' kunnen maken is een talent! Vader en zoon van der toolen hebben absoluut passie voor hetgeen zij doen. Zij gaan voor kwaliteit, en dat zie je terug. En ik ben niet de enige die dat vindt, want tot op de dag van vandaag krijg ik regelmatig complimenten over het stukwerk in mijn huis. Daarbij was het ook heel gezellig om deze stukadoors over de vloer te hebben. En niet geheel onbelangrijk, na afloop lieten zij alles weer netjes achter. Als ik weer een wand, een plafond of een heel huis zou willen laten stuken? Dan zou ik zonder twijfel opnieuw voor dit stukadoorsbedrijf aa+ van der toolen kiezen. En dat zegt denk ik genoeg.